Δήμος Βελέντζας

Δήμος Βελέντζας

Ο Δήμος Βελέντζας είναι συγγραφέας και αυτοεκδότης βιβλίων μέσω διαδικτύου (Διαδικτυακή Αυτοέκδοση).

Αγαπά ιδιαίτερα το να γράφει βιβλία για πράγματα που ξέρει να κάνει καλά, ή και για πράγματα που φαντάζεται…

Έχει εκδώσει μέχρι σήμερα 8 βιβλία.

Τα 2 από αυτά είναι τεχνικού χαρακτήρα. Το πρώτο είναι σχετικό με την έκδοση βιβλίων μέσω διαδικτύου με τίτλο Το Εγχειρίδιο του Αυτοεκδότη και το δεύτερο είναι σχετικό με τα Information Products με τίτλο ”Πληροφοριακά Προϊόντα” και κυκλοφορούν από την Gumroad. Μέσα στο 2017 θα κυκλοφορήσει και ένα ακόμα τεχνικό βιβλίο, σχετικό με το μάρκετινγκ στο ίντερνετ με τίτλο“Διαδικτυακό Μάρκετινγκ”.
Το τρίτο είναι μυθιστόρημα με τίτλο “Εφιάλτης 2011” σε έντυπη και σε ηλεκτρονική μορφή.
Τα άλλα τέσσερα είναι παραμύθια.

Μετά τα 3 πρώτα παραμύθια του: ”Μύλα η Καμήλα” (το Ελληνικό ΚΑΙ σε audiobook το Αγγλικό ΚΑΙ σε έντυπο), ”Πόλυ το Πολικό Αρκουδάκι” (e-Book) και «Η Ντάλια & ο Σπίνος»τα οποία ήδη κυκλοφορούν στην Ελληνική & στην Αγγλική γλώσσα – ακολουθούν τα: “Λάρα το Λάμα” και “Κόνυ το Κοάλα”.

Η ενασχόλησή του με την Διαδικτυακή Αυτοέκδοση των βιβλίων του τον οδήγησε και στα μονοπάτια του μάρκετινγκ, με το οποίο ασχολήθηκε και σε άλλους τομείς, όπως το Affiliate marketing, E-mail marketing, Social media marketing και άλλα είδη.

Παράλληλα, βοηθάει και άλλους ανθρώπους να επωφεληθούν από τα πλεονεκτήματα της ταχύτατα αναπτυσσόμενης διαδικτυακής αγοράς, μέσα από το blog του «Διαδικτυακή Αυτοέκδοση».

Από τον Ιούνιο του 2017 ίδρυσε τις Εκδόσεις «Λευκό Μελάνι», συμπληρώνοντας των «κύκλο» των εκδόσεων βιβλίων ψηφιακής μορφής, ΚΑΙ με τον τομέα τηςφυσικής έκδοσης (έντυπη), δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στη διαδικτυακή προώθηση, πώληση και διακίνηση των εκδόσεών τους.

Ακόμα, είναι: αρθρογράφος, σύμβουλος διαδικτυακού μάρκετινγκ, μηχανικός ήχου (+ μουσικός & συνθέτης), γραφίστας, κατασκευαστής επαγγελματικών video-spot & radio-spot, καθώς και κατασκευαστής επαγγελματικών & προσωπικών ιστοσελίδων – με ειδίκευση σε πλατφόρμες C.M.S (WordPress, Joomla, Drupal κ.ά.) – που είναι και το βασικό του επάγγελμα.