Δήμος Βελέντζας

Δήμος Βελέντζας

Ο Δήμος Βελέντζας είναι συγγραφέας και εκδότης, bloggerweb designer και ραδιοφωνικός παραγωγός.

  • Του αρέσει ιδιαίτερα το να γράφει για πράγματα που ξέρει να κάνει καλά, ή και για πράγματα που…φαντάζεται.
  • Η ενασχόλησή του με την Διαδικτυακή Αυτοέκδοση των βιβλίων του τον οδήγησε και στα μονοπάτια του marketing, με το οποίο ασχολήθηκε και σε άλλους τομείς, όπως το Affiliate marketing, E-mail marketing, Social media marketing και άλλα είδη.
  • Παράλληλα, βοηθάει και άλλους ανθρώπους να επωφεληθούν από τα πλεονεκτήματα της ταχύτατα αναπτυσσόμενης διαδικτυακής αγοράς (Διαδικτυακή Αυτοέκδοση).
  • Τον Ιούλιο του 2017 ίδρυσε τις Εκδόσεις Λευκό Μελάνι, συμπληρώνοντας τον «κύκλο» των εκδόσεων –αρχικά– βιβλίων ψηφιακής μορφής, ΚΑΙ με τον τομέα της φυσικής έκδοσης (έντυπη), δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στη διαδικτυακή προώθηση, πώληση και διακίνηση των εκδόσεών τους.
  • Έχει γράψει μέχρι σήμερα 9 βιβλία. Τα 3 από αυτά είναι τεχνικού χαρακτήρα. Το πρώτο είναι σχετικό με την έκδοση βιβλίων μέσω διαδικτύου με τίτλο «Το Εγχειρίδιο του Αυτοεκδότη» (eBook), το δεύτερο είναι σχετικό με τα Information Products με τίτλο «Πληροφοριακά Προϊόντα» (eBook) και το τρίτο είναι βοήθημα συγγραφής με τίτλο “Το αλφαβητάρι του Νέου Συγγραφέα” . Το τέταρτο είναι μυθιστόρημα με τίτλο «Εφιάλτης 2011» σε έντυπη και σε ηλεκτρονική μορφή.
    Τα άλλα πέντε είναι παραμύθια.
  • Μέσα στο 2020 θα κυκλοφορήσει και ένα ακόμα (το 10ο) – τεχνικό βιβλίο – σχετικό με το μάρκετινγκ στο ίντερνετ με τίτλο «Διαδικτυακό Μάρκετινγκ».

Ακόμα, είναι: αρθρογράφος, σύμβουλος διαδικτυακού μάρκετινγκ, μηχανικός ήχου (+ μουσικός & συνθέτης), γραφίστας, κατασκευαστής επαγγελματικών video-spot & radio-spot, καθώς και κατασκευαστής επαγγελματικών & προσωπικών ιστοσελίδων – με ειδίκευση σε πλατφόρμες C.M.S (WordPress, Joomla, Drupal κ.ά.).